Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η συσπείρωση το μεγάλο κέρδος κόντρα στον ανέλεητο πόλεμο!

Η συσπείρωση το μεγάλο κέρδος κόντρα στον ανέλεητο πόλεμο!
Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023 - 23:11

Γράφει ο Αντώνης Αντωνίου

Είναι δεδομένο και δεν αμφισβητείται ότι ο Ολυμπιακός δέχεται έναν ανηλεή πόλεμο απ’ όλες τις πλευρές. Η ομάδα και ο πρόεδρός της βρίσκονται στο στόχαστρο, το είδαμε με το σκάνδαλο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ που πάνε να κάνουν, αλλά ο Θρύλος είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και θα παλέψει ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ για να τους αφανίσει.

Η συσπείρωση που υπάρχει τούτη τη στιγμή στον Ολυμπιακό κόντρα στον πόλεμο που δέχεται είναι ασύλληπτη. Οσο και να προσπαθούν ορισμένοι να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα, ο κόσμος της είναι δίπλα. Πράγματι είναι μια γροθιά σε μια περίοδο που δέχεται ανελέητο πόλεμο, έχοντας αντιληφθεί πως τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός χρειάζεται στήριξη για να πετύχει τους στόχους του.

Η ιστορία και το παρελθόν έχουν διδάξει πως όσες φορές χρειάστηκε να συσπειρωθεί ο «ερυθρόλευκος» Οργανισμός έπειτα από μία άδικη απόφαση σε βάρος του, τα αποτελέσματα ήταν δυσάρεστα έως και εφιαλτικά για τους «απέναντι».

Όσες φορές κάποιοι επιχείρησαν να λυγίσουν τον «κόκκινο γίγαντα», με άδικες αποφάσεις εντός ή εκτός των τεσσάρων γραμμών, δέχτηκαν συντριπτική αντίδραση και ισοπέδωση. Όσοι έχουν διάθεση να «παίξουν» με τον Ολυμπιακό και δεν είναι λίγοι, όπως κι αν λέγονται, όπου κι αν ανήκουν, καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν, γιατί όποιος τα βάζει με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του βγαίνει ΧΑΜΕΝΟΣ στο τέλος.

Διαβάστε επίσης