Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κοιτάζει μόνο μπροστά...

Κοιτάζει μόνο μπροστά...
Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 - 00:07

Το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ακόμα μία μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στην κάτοχο του Conference League, Γουέστ Χαμ. Η ψυχολογία των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται στα ύψη και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό.

Αυτή η νίκη, ωστόσο, ανήκει στο παρελθόν. Ο Θρύλος κοιτάζει ήδη το επόμενο ματς, το οποίο είναι με τον ΟΦΗ, τη Δευτέρα (30/10), για τη Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να φτάσουν εκεί που αξίζουν, στην κορυφή. Ο πόλεμος που δέχεται ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος, όμως οι Πειραιώτες ξέρουν πως να βγαίνουν νικητές σε κάθε μάχη. Αυτό θα κάνουν και τώρα.

Στόχος όλων είναι πάντοτε η κορυφή. Οι αμέτρητες κούπες στην ιστορία του Θρύλου το αποδεικνύουν. Κούπες, που άλλοι δεν μπορούν να δουν ούτε στον ύπνο τους. Ο Ολυμπιακός είναι εδώ. Μια γροθιά και έτοιμος να διαλύσει όποιον βρει μπροστά του.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι ποδοσφαιριστές τους γνωρίζουν τι γίνεται. Ξέρουν ότι θα πρέπει να παλέψουν σε κάθε παιχνίδι και αυτό θα κάνουν. Ο Ολυμπιακός ξέρει να παίρνει νίκες μόνο εκεί που πρέπει να κρίνονται όλα. Στον αγωνιστικό χώρο. Το μέλλον ανήκει στον Θρύλο και τα καλύτερα έρχονται!

Διαβάστε επίσης