Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ξεγυμνώνεται η ΑΕΚ στην Ευρώπη με τις κίτρινες και τα πέναλτι

Ξεγυμνώνεται η ΑΕΚ στην Ευρώπη με τις κίτρινες και τα πέναλτι
Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 - 17:18

Τα απίστευτα κι όμως ελληνικά αλλά και... διαιτητικά δεν περνάνε στην Ευρώπη και η ΑΕΚ δέχεται το ένα «χαστούκι» μετά το άλλο! Στο Europa League η ΑΕΚ ξεγυμνώνεται αφού οι διαιτητές δεν περνάνε από φροντιστήριο διαιτησία με ...καθηγητή τον Γιαννάκη. Στην Ευρώπη το είδαμε κι αυτό! Να έχει παράπονα η ΑΕΚ από τη διαιτησία του αγώνα με τη Μαρσέιγ, από το ματς που σφύριξε ο Πολωνός Στεφάνσκι.

Γιατί η ΑΕΚ ξεγυμνώνεται στην Ευρώπη και παράλληλα εκτίθενται οι Ελληνες διαιτητές;

Χθες γράψαμε για τα πέναλτι που έχουν σφυριχτεί κατά της ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, έχει δεχθεί έξι γκολ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του ομίλου της στο Europa League και τα πέντε είναι από πέναλτι. «Κλαίει» ο Γιαννάκης στην Ευρώπη, μαζί και ο «χαλίφης», όχι σαν την Ελλάδα που παίρνουν μέχρι και μεζούρες για να αναβάλουν αγώνες ή βγάζουν μεθυσμένους Πολωνούς διαιτητές για να τους αλλάξουν.

Θέλετε κι άλλη απόδειξη για τη διαφορά Ελλάδας και Ευρώπης στην ΑΕΚ; Είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τις περισσότερες κίτρινες σε όλη τη διοργάνωση του Europa League. Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν αντικρύσει συνολικά 15 και κατέχουν την «πρωτιά», ακολουθεί η ΛΑΣΚ (Αυστρία) με 15 και η Σέριφ (Μολδαβίας) με 11.

Αντίθετα στην Ελλάδα, η ΑΕΚ είναι στην 11η θέση με 18 κίτρινες σε βάρος της (σε σύνολο οκτώ αγωνιστικών), ο Ολυμπιακός έχει 17 και ο Παναθηναϊκός δέκα.

TAGS

Διαβάστε επίσης