Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το πόδι στο γκάζι!

Το πόδι στο γκάζι!
Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 - 16:29

Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης. Μετά την Γουέστ Χαμ έρχεται ο ΟΦΗ. Ακολουθεί ο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης. Το ξέρουν καλά αυτό στον Ολυμπιακό και συνεχίζουν, Μαρτίνεθ και παίκτες, με το πόδι… κολλημένο στο γκάζι! Ο Θρύλος συνεχίζει να πιέζει για το 48ο και στην προσπάθειά του αυτή, οφείλει να συνεχίσει το ίδιο δυνατά, όπως έκανε στο ευρωπαϊκό ματς με την Γουέστ Χαμ.

Και αν, φυσικά, δεν είναι εύκολο, σε κάθε ματς να σκοράρει κατά ριπάς, ο Ολυμπιακός οφείλει να συνεχίσει να προσπάθεια, για αυτές. Γιατί με τέτοια διάθεση και τέτοιου επιπέδου απόδοση, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να τον σταματήσει. Τίποτα που να μπορεί να σταθεί στον δρόμο του. Κόντρα σε όσους προσπαθούν τον μειώσουν και να το λοιδορήσουν, να βγει εκτός στόχων.

Το πρωτάθλημα είναι για τον Ολυμπιακό, εδώ, στην πιο κρίσιμη καμπή του. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να κρίνει τα πολλά, αν όχι τα πάντα. Και είναι, λοιπόν, η ώρα της κρίσης, για όλους. Εδώ που η μπάλα «καίει», να δείξουν τι είναι ικανοί να κάνουν. Δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης… Ο Ολυμπιακός οφείλει να πάρει το διπλό αρχικά και στη συνέχεια να «πατήσει» τον ΠΑΟΚ, ώστε να συνεχίσει ακάθεκτος ως το τέλος.

Διαβάστε επίσης