Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ολυμπιακός Β’: Να χτίσει σερί, κόντρα στον Τηλυκράτη!

Ολυμπιακός Β’: Να χτίσει σερί, κόντρα στον Τηλυκράτη!
Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 - 16:13

Με… τέρμα τα γκάζια από την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με 3-1 επί του Παναθηναϊκού Β΄, την προηγούμενη Παρασκευή, ο Ολυμπιακός Β΄ θέλει να φτάσει στη δεύτερη διαδοχική του επικράτηση το Σάββατο, υποδεχόμενος τον Τηλυκράτη στο Ρέντη (15:00).

Υπενθυμίζεται πως οι Πειραιώτες έχουν κατακτήσει 5 βαθμούς στις 4 πρώτες αγωνιστικές, αλλά είναι στο «-5», αφού ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με «-10». Ο Τηλυκράτης είναι 8ος με 3 βαθμούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του Β ομίλου είναι το παρακάτω: Π.Κ. ΡΕΝΤΗ, Ολυμπιακός Β – Τηλυκράτης (15:00), ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΕΙΟ, Γιούχτας – Παναθηναϊκός Β (15:00), ΣΤ. ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ, Αιγάλεω – Athens Kallithea (15:00), ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Καλαμάτα - Ηλιούπολη (15:00), ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, Χανιά – Παναχαϊκή(15:00), ΚΥΡΙΑΚΗ 29.10.2023: ΡΟΔΟΥ, Διαγόρας - Ιωνικός(15:00).

Διαβάστε επίσης

Η μεγάλη ευκαιρία του Πορόζο!

Η μεγάλη ευκαιρία του Πορόζο!

O νεαρός στόπερ πρέπει να αποδείξει ότι ο Μαρτίνεθ μπορεί να στηριχθεί πάνω του, ώστε να μην είναι χαμηλά στην ιεραρχία των στόπερ...

«Γεμίζει» τον άξονα ο Μαρτίνεθ!

«Γεμίζει» τον άξονα ο Μαρτίνεθ!

Ο Ολυμπιακός θα ποντάρει πολλά στο «να πάρει το κέντρο», στη «μάχη» με την Γουέστ Χαμ, Εφόσον το καταφέρει, θα έχει αρκετές πιθανότητες...