Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Και τώρα όλα για το «διπλό» στη Σερβία, με την ψυχολογία στα ύψη!

Και τώρα όλα για το «διπλό» στη Σερβία, με την ψυχολογία στα ύψη!
Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023 - 12:20

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το «διπλό» στους Ζωσιμάδες και ξεκινάει την προετοιμασία του για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League, απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα, στη Σερβία (05/10).

Στα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων» επικρατεί ηρεμία και άπαντες θέλουν να τα δώσουν όλα για να πάρουν το «διπλό» την Πέμπτη, αφού η νίκη είναι μονόδρομος. Αυτή θα είναι και η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση των Πειραιωτών την επόμενη εβδομάδα, αφού θα ακολουθήσει η διακοπή του πρωταθλήματων λόγων των Εθνικών Ομάδων. Στην επιστροφή τους στη δράση, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (22/10), σε ένα παιχνίδι που όλοι περιμένουμε.

Ο Θρύλος είναι πρώτος στη βαθμολογία με 19 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές, έχοντας όλους τους αντιπάλους του από κάτω. Οι παίκτες του Μαρτίνεθ πηγαίνουν στη Σερβία με την ψυχολογία στα ύψη, προκειμένου να πάρουν τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς και να συνεχίσουν να διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Διαβάστε επίσης