Σίγουρα, ένα από τα πολλά κέρδη που κρατάει ο Ολυμπιακός και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ από το ματς με τον Άρη είναι αναμφίβολα και ο ανεβασμένος Στέφαν Γιόβετιτς.
Μετά τα 9 λεπτά συμμετοχής με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και το μισής ώρας παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ, ο Μαυροβούνιος φορ είχε σκοράρει στο 4-0 με την Κηφισιά και πέτυχε άλλο ένα γκολ στο 4-1 με τον Άρη. Με ένα γκολ που φάνηκε εύκολο, αλλά μόνο τέτοιο δεν ήταν. Η κλάση του Μαυροβούνιου επιθετικού το έκαναν να φαίνεται εύκολο.
Είναι από τους κορυφαίους σκόρερ στην Ευρώπη κι έχει βάλει ήδη δύο γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα σε 82 λεπτά συμμετοχής!
Μάλιστα, το γκολ του κόντρα στον Άρη είναι υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής.
Άργησε να ξυπνήσει ο Μάνταλος, τελικά τιμώρησε τους Παπαπέτρου (Αθηνών), Μωυσιάδη (Ηπείρου) για το ακυρωθέν γκολ του Ατρομήτου, απόφαση που ευνόησε την ΑΕΚ.