Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Περιμένει Super League και ΕΠΟ

Περιμένει Super League και ΕΠΟ
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:44

«Όλα είναι υπό συζήτηση, άλλωστε η επαγγελματική διαιτησία είναι νόμος του κράτους. Ολα θα γίνουν θεσμικά και δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Αλλωστε, περιμένω προτάσεις από τη Super League και την ΕΠΟ». Αυτή την απάντηση έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης σε σχετική ερώτηση για το που βρίσκεται το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας, στη συνάντηση (26/9) γνωριμίας με τους δημοσιογράφους. Υπενθυμίζουμε ότι για την υλοποίηση-δρομολόγηση της επαγγελματικής διαιτησίας χρειάζεται μόνο υπουργική απόφαση.

Παράλληλα, ο Βρούτσης αποκάλυψε ότι έχει πάρει την έγκριση της Βουλής για την κωδικοποίηση της αθλητικής νομοθεσίας και υπολογίζει αυτό να συμβεί προς το τέλος του 2024. «Υπολείπονται τέσσερις μεγάλες δομικές αλλαγές στον αθλητισμό», ενημέρωσε ο αναπληρωτής υπουργός, δίνοντας και ένα στίγμα για όσα ετοιμάζει.

Όμως, δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες. «Θα έχουμε να πούμε πολλά στο επόμενο διάστημα. Δεν είμαι της επικοινωνίας αλλά της δουλειάς», ανέφερε, επίσης, ο Γιάννης Βρούτσης, ο οποίος χαρακτήρισε «ευχάριστο» το υπουργείο του.

Διαβάστε επίσης