Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάει για βασικός ο Σολμπάκεν!

Πάει για βασικός ο Σολμπάκεν!
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:07

Χωρίς ανάσα! Ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστική υποχρέωση για το πρωτάθλημα και στο λεξιλόγιο όλων υπάρχει μόνο η νίκη κόντρα στην Κηφισιά στις 17:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Δεν υπάρχει περιθώριο για «γκέλα», ούτε χρόνος για χαλάρωση και ξεκούραση. Μόνο το τρίποντο έχει σημασία αυτή τη στιγμή για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ώστε να χτίσουν πάνω σε ακόμη μία νίκη στο δρόμο για την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος.

Το ματς της Κυριακής κόντρα στην Κηφισιά ωστόσο, προσφέρεται για αλλαγές και την ευκαιρία από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να δώσει χρόνο σε παίκτες που θα κληθούν να βοηθήσουν και περισσότερο στη συνέχεια.

Ο Όλα Σολμπάκεν είναι ένας από αυτούς. Ο Νορβηγός εξτρέμ, πέρασε στον αγώνα με την Φράιμπουργκ ως αλλαγή και τώρα, φουλάρει για να είναι βασικός στο ματς της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Μαρτίνεθ έτσι, υπολογίζει να κάνει αρκετές αλλαγές κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Η ομάδα του είναι επιβαρυμένη και ψυχολογικά, έρχεται από δύο ματς με ΑΕΚ (εκτός) και Φράιμπουργκ (εντός) που δεν κατάφερε μάλιστα να νικήσει και θέλει να πάρει τη νίκη, η οποία θα τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες του.

Ο Ισπανός κόουτς αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα, θέλοντας να δώσει και ευκαιρία σε παίκτες που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής, με τον Σολμπάκεν περιμένει το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Νίκη και μόνο νίκη!

Νίκη και μόνο νίκη!

Τρίποντο την Κυριακή. Με ροτέισον και δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Ο χρόνος πιέζει.