Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλο επίπεδο φέτος ο Θρύλος: Πόσοι έμειναν από το περσινό Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ

Άλλο επίπεδο φέτος ο Θρύλος: Πόσοι έμειναν από το περσινό Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 - 21:39

Ο Ολυμπιακός, «ανεβαίνει» καθημερινά. Άπαντες στην ομάδα του Πειραιά δουλεύουν σκληρά μέρα-νύχτα, για να επαναφέρουν την ομάδα του Πειραιά εκεί που της αξίζει, στην κορυφή. Ήδη, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει πολλά βήματα μπροστά και οι αλλαγές είναι τεράστιες.

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 2022, ο Ολυμπιακός είχε υποδεχτεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Φράιμπουργκ, στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Αυτήν την Πέμπτη (21/9), ο Θρύλος θα υποδεχτεί ξανά τους Γερμανούς, για την πρεμιέρα του Europa League. Από τότε, έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα.

Οι Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ, πήραν ορισμένες σημαντικές αποφάσεις και άλλαξαν σχεδόν όλο το ρόστερ των Πειραιωτών. Το φετινό καλοκαίρι ο Θρύλος ενισχύθηκε σημαντικά σε όλες τις θέσεις και αποδέσμευσε παίκτες που δεν ταιριάζουν στο στυλ ποδοσφαίρου του Ισπανού προπονητή.

Στον αγώνα με τη Φράιμπουργκ το 2022, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε στο ματς με τους Βατσλίκ, Μπα, Σισέ, Ρέτσο, Βρσάλικο, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Μπόουλερ, Μπιέλ, Μασούρα και Ουί-Τζο. Στον πάγκο κάθισαν οι Τζολάκης, Κούντε, Αραμπί, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Βρουσάι, Άβιλα, Ίνμπομ Χουάνγκ, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες.

Φέτος, στα παιχνίδια με τη γερμανική ομάδα, ο Ολυμπιακός θα έχει νέα πρόσωπα. Οι Πειραιώτες έχουν ένα γεμάτο ρόστερ, με ποιότητα και ταλέντο. Ο Θρύλος απέκτησε τους Ιμπόρα, Κίνι, Φρέιρε, Πορόσο, Αλεξανδρόπουλο, Ελ Κααμπί, Σκάρπα, Μπρίνιτς, Έσε, Ρίτσαρντς, Ορτέγκα, Σολμπάκεν, Ποντένσε, Γιόβετιτς και Μπιανκόν. Πρόκειται για 15 νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα του Πειραιά και είναι έτοιμοι να την οδηγήσουν στην κορυφή. Αξιοσημείωτο είναι, ότι από την περσινή ενδεκάδα με τη Φράιμπουργκ, μόλις τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται ακόμα στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τους Ρέτσο, Μασούρα και Μπιέλ.

Διαβάστε επίσης