Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι σκέψεις του Μαρτίνεθ για τον αγώνα με τη Φράιμπουργκ

Οι σκέψεις του Μαρτίνεθ για τον αγώνα με τη Φράιμπουργκ
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 - 19:20

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει ήδη πίσω του τον αγώνα με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, από τον οποίο κρατά το γεγονός ότι παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα, αλλά και το ότι οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν όλο και πιο βελτιωμένοι.

Τώρα, οι Πειραιώτες έχουν το μυαλό τους στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League. Την Πέμπτη (21/9) υποδέχονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη γερμανική Φράιμπουργκ και θέλουν να ξεκινήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ετοιμάζει ήδη τα πλάνα του, καθώς καλείται να αποφασίσει για τη βασική ενδεκάδα της ομάδας.

Τόσο ο Ντανιέλ Ποντένσε όσο και ο Γιόβετιτς, πήραν χρόνο συμμετοχής στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Πορτογάλο να ξεκινά βασικός! Και οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών και θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα ακόμη και για την ενδεκάδα στα επόμενα ματς του Θρύλου, που δείχνει όλο και πιο «ανεβασμένος».

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ... τρίβει τα χέρια του και για την περίπτωση του Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινό έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην OPAP Arena, σκοράρει και δείχνει «φτιαγμένος»! Στη βασική ενδεκάδα αναμένεται να βρεθεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος αποτελεί σταθερή αξία κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Φρέιρε-Ρέτσος πιθανόν θα βρεθούν ξανά μαζί στην άμυνα. Για μία θέση στα αριστέρα θα παλέψουν οι Ορτέγκα με τον Κίνι, με τον δεύτερο να έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του και να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Μαντί Καμαρά και Έσε έχουν προβάδισμα για βασικοί και στον αγώνα με τους Γερμανούς, με τον Φορτούνη μπροστά τους και τους Μπιέλ – Μασούρα στα επιθετικά άκρα.

Φυσικά, οι Πειραιώτες έχουν ακόμα μία προπόνηση πριν το μεγάλο ματς και εκεί ο Μαρτίνεθ θα βγάλει τα τελευταία του συμπεράσματα για το ματς.

Διαβάστε επίσης