Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Καμαρά-Εσε ο Θρύλος στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Με Καμαρά-Εσε ο Θρύλος στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 - 22:28

Με αμείωτη ένταση προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός για το μεγάλο ματς της Κυριακής (17/9) με την ΑΕΚ στην «Οπαπαρίνα», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Θρύλος πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, με «τρία στα τρία», μετά τις εμφατικές νίκες στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Πανσερραϊκό (2-0), τον Ατρόμητο (4-0) και τη Λαμία (4-0) και θέλει να συνεχίσει σε αυτόν το δρόμο. Οι «ερυθρόλευκοι», που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League, με εννιά βαθμούς, 10 γκολ και «μηδέν» στην άμυνα, θέλουν να περάσουν νικηφόρα και από την έδρα των «κιτρινόμαυρων».

Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να καταστρώνει τα πλάνα του για την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα των Πειραιωτών στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην πρώτη μεγάλη «μάχη» του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

O Ισπανός κόουτς θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στην «Οπαπαρίνα», όμως στο μεγάλο ματς της 4ης «στροφής» της Stoiximan Super League με την ΑΕΚ, θα «κατεβάσει», όπως φαίνεται, βασικούς τους Μαντί Καμαρά και Σαντιάγκο Εσε. Στα πρώτα ματς του Θρύλου, σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι δύο άσοι πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις, ξεχωρίζουν στη μεσαία γραμμή και δείχνουν καλή «χημεία».

Το δίδυμο Καμαρά-Εσε αρέσει πολύ στον προπονητή των «ερυθρόλευκων», ο οποίος... τρίβει τα χέρια του με όσα βλέπει έως τώρα!

Όσον αφορά στον Βιθέντε Ιμπόρα, δεν είναι 100% έτοιμος, όμως ανεβάζει και αυτός «στροφές», ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού των Πειραιωτών. Μάλιστα, σήμερα, Τετάρτη (13/9) απόγευμα, ο έμπειρος μέσος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ρέντη, κάτι πολύ ευχάριστο για τον Μαρτίνεθ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης