Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Μαρτίνεθ πίστεψε στους Ρέτσο και Μασούρα και εκείνοι τον δικαίωσαν

Ο Μαρτίνεθ πίστεψε στους Ρέτσο και Μασούρα και εκείνοι τον δικαίωσαν
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 - 19:54

Eπιμέλεια: Δημήτρης Ασωνίτης

Όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλησε να παρακολουθήσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο Ισπανός προπονητής έδωσε λεπτά συμμετοχής σε όλους τους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και να κρίνει ο ίδιος ποιοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και ποιοι όχι.

Στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, βλέπουμε δύο Έλληνες, δύο ποδοσφαιριστές που έχουν δεθεί με τον Ολυμπιακό, να πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις και να οδηγούν τον Θρύλο από νίκη σε νίκη. Οι Πάνος Ρέτσος και Γιώργος Μασούρας άρπαξαν από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν και δικαιώνουν σε κάθε αγώνα τον προπονητή τους για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό τους.

Οι δύο «ερυθρόλευκοι» δεν το έβαλαν ποτέ κάτω. Στην περσινή σεζόν δεν έδειξαν τις δυνατότητές τους στο 100%, όμως στο νέο ξεκίνημα του Ολυμπιακού, δείχνουν ότι είναι έτοιμοι για όλα. Δείχνουν γιατί ο Θρύλος τους έκανε δικούς του. Όσον αφορά τον Ρέτσο, ο Έλληνας αμυντικός προσφέρει σταθερότητα στην άμυνα. Καθοδηγεί τους συμπαίκτες του, οργανώνει το παιχνίδι από την άμυνα και δείχνει σίγουρος σε κάθε φάση. Από την πλευρά του, ο Μασούρας δείχνει ότι μπορεί να έχει και εκείνος σημαντικό ρόλο στο ρόστερ, ενώ το τελευταίο διάστημα σκοράρει κατά... ριπάς.

Οι Ρέτσος και Μασούρας αξίζουν τα εύσημα για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν και προσφέρουν στην ομάδα του Πειραιά, όμως τα εύσημα αξίζουν και στον προπονητή Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος πίστεψε σε εκείνους, τους έδωσε ευκαιρίες και δικαιώθηκε.

Διαβάστε επίσης