Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεφτιλίστηκε ξανά η ΕΠΟ!

Ξεφτιλίστηκε ξανά η ΕΠΟ!
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 - 20:25

Ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται το γνωρίζουμε καιρό τώρα. Ότι μπορούν να πέσουν και πιο χαμηλά, το ξέρουμε και αυτό, όμως πόσο πιο πολύ ακόμα;

Ο πάτος της ΕΠΟ δεν έχει τελειωμό. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και οι ιθύνοντες στην Εθνική Ελλάδα έκαναν μία γκάφα που δεν έχει προηγούμενο! Τι έκαναν; Αυτά που δεν γίνονται ούτε σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Στην αναμέτρηση της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Euro 2024, δεν αγωνίστηκαν οι Κώστας Τσιμίκας, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος και Μανώλης Σιώπης, επειδή η ΕΠΟ νόμιζε πως ήταν τιμωρημένοι! Ωστόσο οι τέσσερις πάικτες είχαν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής. Απίστευτο και όμως αληθινό!

Ο κανονισμός της ΟΥΕΦΑ αναφέρει ότι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα προκριματικά του Euro 2024 τιμωρείται με μία αγωνιστική, εφόσον συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες.

Με την κάρτα που είδαν στην ήττα με 3-0 από την Ολλανδία οι τέσσερις ποδοσφαιριστές έφτασαν τις δύο στα προκριματικά άρα είχαν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ. Έτσι, η κάρτα δεν σβήστηκε και αν πάρουν μία κάρτα στο επόμενο παιχνίδι με την Ιρλανδία, τότε θα χάσουν το ματς με την Ολλανδία!

TAGS

Διαβάστε επίσης

Σύρθηκε και ο Μπαλτάκος!

Σύρθηκε και ο Μπαλτάκος!

Μετά την επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην UEFA, παρόμοια επιστολή με την οποία ζητεί ελίτ ξένους διαιτητές στους αγώνες μεταξύ των ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Άρη, έστειλε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ.