Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με το βλέμμα στους διεθνείς, βλέπει την ΑΕΚ

Με το βλέμμα στους διεθνείς, βλέπει την ΑΕΚ
Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:07

Τελευταία μέρα ρεπό η σημερινή για τους «ερυθρόλευκους» και από αύριο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ «πατάει γκάζι» για την ΑΕΚ, με τους παίκτες που έχει στα χέρια του, περιμένοντας φυσικά και όλους τους διεθνείς, ώστε να πάρει τις αποφάσεις του για τα ματς που ακολουθούν. Μια σειρά αγώνων με μεγάλο βαθμό της δυσκολίας. Με αρχή την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ και στη συνέχεια, την Πέμπτη με την Φράιμπουργκ στο Καραϊσκάκη, για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Το ενδιαφέρον περισσότερο στρέφεται στην ένταξη των τελευταίων μεταγραφών. Ποντένσε, Σολμπάκεν, Γιόβετιτς και Ρίτσαρντς είναι αυτοί που δεν έχουν μπει σε επίσημο ματς. Οι τρεις πρώτοι βέβαια, ήρθαν τελευταίοι χρονικά και δεν υπήρχαν ματς, ενώ ο Ρίτσαρντς έχει καθίσει στον πάγκο και ανεβάζει ρυθμό, αναμένοντας την πρώτη ευκαιρία από τον Μαρτίνεθ.

Βέβαια, η ομάδα χρειάζεται μια καλή νίκη, που θα της δώσει μεγάλη ώθηση, για τη συνέχεια μία νίκη σε ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ και για αυτή δουλεύει ήδη, ο Μαρτίνεθ, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του για το μεγάλο ματς.

Διαβάστε επίσης