Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κακοκαιρία Daniel: Στο πλευρό των πληγέντων η ΠΑΕ Ολυμπιακός (video)

Κακοκαιρία Daniel: Στο πλευρό των πληγέντων η ΠΑΕ Ολυμπιακός (video)
Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023 - 23:59

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο διοικητικός της ηγέτης της Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζουν έμπρακτα, όπως συνηθίζουν, τις πληγείσες περιοχές και στέλνουν βοήθεια, προκειμένου να συνδράμουν στην τεράστια καταστροφή στη Θεσσαλία.

Έτσι και τώρα, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, ο Ολυμπιακός έστειλε 30.000 μπουκάλια εμφιαλωμένο νερό που τόσο έχουν ανάγκη στον Βόλο.

Παροχή βοήθεια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η εντολή είναι ξεκάθαρη: «Να παρασχεθεί άμεσα και χωρίς χρονοτριβή ό,τι χρειάζονται οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη και περνούν δύσκολα αυτές τις ημέρες. Να σταθεί ο Ολυμπιακός στο πλευρό τους, είτε στον Βόλο είτε στην Καρδίτσα, είτε σε κάθε μέρος της Ελλάδας».

Αυτή είναι η απόφαση και η ξεκάθαρη οδηγία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συνεχίζουν να βρίσκονται στο πλευρό των πλημμυροπαθών.

Μία ημέρα αφότου δύο νταλίκες με 30.000 φιάλες νερού 1,5 λίτρου έφτασαν στον Βόλο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρέθηκαν και στην Καρδίτσα, όπου μοιράστηκαν 25.000 φιάλες νερού επίσης 1,5 λίτρου, όπως και κούτες με ξηρά τροφή, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης για τους ηλικιωμένους ανθρώπους και όσους βιώνουν δύσκολες στιγμές, με τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.

Η ανακοίνωση

Ο Ολυμπιακός της εποχής Μαρινάκη στέκεται ενεργά δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και ανταποκρίθηκε αμέσως και αυτή τη φορά.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι δίπλα σε όλους όσοι επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών στη χώρα μας. Σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Κουράγιο σε όλους, είμαστε κοντά σας», έγραφε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού, με εντολή του κ. Βαγγέλη Μαιρνάκη, βρίσκεται σε εγρήγορση και σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές και τους κατά τόπους φορείς των περιοχών που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες, με σκοπό να παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια, χωρίς καθυστερήσεις, είτε στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα είτε στις τοπικές κοινωνίες που πιθανόν χρειάζονται βοήθεια.

Με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να τηρεί κατά γράμμα τη διαχρονική δέσμευση ότι παντού και πάντα ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί για να προσφέρει τη βοήθειά του, σε ολόκληρη την Ελλάδα, σε όποιον έχει ανάγκη.

Πηγή: Μegatv.com

Διαβάστε επίσης