Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το εντυπωσιακό 10-0 στα γκολ...

Το εντυπωσιακό 10-0 στα γκολ...
Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2023 - 18:33

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στη νέα σεζόν, κερδίζοντας όποιον αντίπαλο βρίσκει στο δρόμο του και φυσικά θέλει να συνεχίσει έτσι.

Μέχρι στιγμής, οι Πειραιώτες έχουν αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα τον Πανσερραϊκό (2-0), τον Ατρόμητο (4-0) και τη Λαμία (4-0). Συνολικά, έχουν πετύχει 10 γκολ και δεν έχουν δεχτεί κανένα. Θα πει κανείς, ότι μέχρι στιγμής οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αγωνιστεί απέναντι σε ομάδες οι οποίες είναι πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας. Πρέπει όμως να σκεφτούμε ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός «χτίζεται». Είναι μία νέα ομάδα, με καινούργια πρόσωπα και έναν προπονητή που περνάει καθημερινά τη φιλοσοφία του στους παίκτες του.

Ήδη, οι «ερυθρόλευκοι» βγάζουν αυτοματισμούς στο χορτάρι, κυκλοφορούν ωραία την μπάλα και πιέζουν διαρκώς, όπως τους ζητάει ο Ισπανός κόουτς. Βήμα-βήμα, τα τελευταία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, προσαρμόζονται και τα πηγαίνουν εξαιρετικά.

Ομάδες που ο Ολυμπιακός δυσκολευόταν να νικήσει πέρσι, φέτος τις κάνει... ό,τι θέλει και τις συντρίβει. Είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα για τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν τεράστια όρεξη και διάθεση για να πετύχουν τους στόχους τους.

Η δουλειά του Μαρτίνεθ φαίνεται ήδη. Η άμυνα εμπνέει σιγουριά, ενώ επιθετικά ο Θρύλος βγάζει... φωτιές. Παρά το γεγονός ότι είμαστε μόλις στην αρχή της σεζόν, ο Ολυμπιακός δείχνει ότι έχει αλλάξει για τα καλά. Αποκτά ξανά ταυτότητα και σίγουρα είναι πολύ διαφορετικός από την τελευταία σεζόν.

Διαβάστε επίσης