Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ο Γιόβετιτς των 30 εκατ. και των 114 γκολ! (videos)

 Ο Γιόβετιτς των 30 εκατ. και των 114 γκολ! (videos)
Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:57

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να «πυροβολεί» ο Στέφαν Γιόβετιτς. Με τον σπουδαίο Μαυροβούνιο φορ να δίνει τα χέρια με τον Θρύλο, ανεβάζοντας τον επίπεδο στη γραμμή κρούσης του!

Πρόκειται για επιθετικό με ικανότητες στο σκοράρισμα, που αναμένεται να σκορπίσει τον... τρόμο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και να ξεσηκώσει τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Ένας φορ αστείρευτης ποιότητας, που έχει ξεκάθαρο στόχο να «σκοτώσει» τους... απέναντι και να οδηγήσει τους Πειραιώτες ξανά στην κορυφή της Ελλάδας και, γενικότερα, στις επιτυχίες και τα τρόπαια!

Ο διεθνής Μαυροβούνιος επιθετικός ήρθε στον Θρύλο, ώστε να προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στη γραμμή κρούσης που επιβεβαιώνουν τα 114 γκολ και οι 55 ασίστ στην καριέρα του. Ο Γιόβετιτς (1,83μ.) είναι ένας παίκτης που έφτασε να κοστολογείται μέχρι και 30 εκατ.ευρώ κι αυτό λέει πολλά για την κλάση του. Ο έμπειρος Μαυροβούνιος επιθετικός έχει πίσω του σπουδαία καριέρα σε Μάντσεστερ Σίτι, Μονακό, Φιορεντίνα, Σεβίλλη, Ίντερ, Παρτίζαν και στη διάρκεια της περσινής περιόδου είχε συνολικά 18 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα της Χέρτα στην Μπουντεσλίγκα.

Ο στόχος του Ολυμπιακού πλέον είναι να ολοκληρώσει το deal και να ανακοινώσει τον Γιόβετιτς προκειμένου να προλάβει να δηλωθεί την Δευτέρα στη λίστα της UEFA, έτσι ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Europa League.

Διαβάστε επίσης