Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπαλτάκος φοβήθηκε την ξεφτίλα, έτρεξε στον Τσέφεριν για ελίτ ξένους διαιτητές

Ο Μπαλτάκος φοβήθηκε την ξεφτίλα, έτρεξε στον Τσέφεριν για ελίτ ξένους διαιτητές
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 18:00

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Tάκης Μπαλτάκος, φοβήθηκε την ξεφτίλα και έτρεξε άρον άρον στον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν για να ζητήσει ελίτ ξένους διαιτητές! Φυσικά, δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς μετά τη συμφωνία των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έπειτα από την πρωτοβουλία του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Έτσι λοιπόν, επειδή ο Μπένετ δεν μπορεί να βρει ελίτ ξένους διαιτητές για τα ντέρμπι της Super League, ο Μπαλτάκος τον άδειασε και έτρεξε στον πρόεδρο της UEFA, χωρίς να το ζητήσει ο Μπένετ! Ο πρόεδρος της ΕΠΟ βλέπει ότι ο Αρχιδιαιτητής είναι ανίκανος και γι' αυτό προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια.

Πάντως, η πλάκα είναι ότι οι Μπαλτάκος, Μπένετ, έλεγαν ότι φέτος θα έρθουν οι μισοί ξένοι διαιτητές, αλλά χρειάστηκαν μόλις δύο αγωνιστικές για να διαπιστωθεί ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι ανίκανοι για τα ντέρμπι του πρωταθλήματος

Η ανακοίνωση της EΠΟ:

Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε σήμερα στο Μονακό, στο περιθώριο των κληρώσεων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε εκ νέου τη συνδρομή της UEFA για την αποστολή διαιτητών Elite και Α’ κατηγορίας στην Ελλάδα. Συμφωνήθηκε η υποβολή σχετικού αιτήματος από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και κατόπιν αυτού, ο κ. Τσέφεριν θα επανεξετάσει το όλο θέμα.

Διαβάστε επίσης