Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το «δύο στα δύο» ο Θρύλος κόντρα στον Ατρόμητο!

Για το «δύο στα δύο» ο Θρύλος κόντρα στον Ατρόμητο!
Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 - 11:15

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει ο Ολυμπιακός! Απόψε, Κυριακή (27/8) στις 21:30, ο Θρύλος υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με στόχο το «δύο στα δύο».

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Τσουκαρίτσκι και τη νίκη με 3-1, στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στο «Κάστρο» τους, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Περιστερίου, για τη 2η «στροφή» στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα επί του Πανσερραϊκού και το 2-0 στον Ναό, οι Πειραιώτες θέλουν κόντρα στους Περιστεριώτες, να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα και να «χτίσουν» σερί στο πρωτάθλημα. Με την ομάδα του Πειραιά να αντιμετωπίζει, την Πέμπτη (31/8, 21:00) την Τσουκαρίτσκι στο Λέσκοβατς της Σερβίας, για τη ρεβάνς στα πλέι οφ του Europa League.

Στο αποψινό ματς με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την Stoiximan Super League, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα και να δώσει χρόνο σε αρκετούς νεοαποκτηθέντες του Ολυμπιακού, όπως ο Σκάρπα, ο Μπρίνιτς, ο Έσε και ο Πορόζο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης