Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη λίστα του Θρύλου ο Ντενίλσον! (photo)

Στη λίστα του Θρύλου ο Ντενίλσον! (photo)
Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 - 10:17

Νέο όνομα στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με βραζιλιάνικο Μέσο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το iG Esporte, στο στόχαστρο του Θρύλου βρίσκεται ο επιθετικός μέσος της Κουιαμπά, Ντενίλσον!

Ο 22χρονος φέρεται να εξετάζεται από τους «ερυθρόλευκους» και μάλιστα, σοβαρά, όπως τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα. Ωστόσο, πέρα από τους Πειραιώτες, ενδιαφέρον για τον Ντενίλσον υπάρχει και από τη Λας Πάλμας, αλλά και από τη Βαγιαδολίδ. Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμα, πως η ομάδα του Πειραιά και οι δύο ισπανικές παρακολουθούν για αρκετό καιρό τον ποδοσφαιριστή και περιμένουν απάντηση από την Κουιαμπά.

Να σημειωθεί, ότι τον περασμένο Ιανουάριο, η Κουιαμπά αγόρασε τον φερόμενο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού από την Μπανγκού με 70.000 ευρώ. Ο 22χρονος παικταράς, μάλιστα, που φέρεται να αρέσει στον Θρύλο, ψάχνει το μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική καριέρα του, μετακομίζοντας στην Ευρώπη, αφού έως τώρα αγωνίζεται μόνο στη Βραζιλία.

Δείτε το δημοσίευμα:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης