Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ορτέγκα έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό!

Ο Ορτέγκα έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 - 09:56

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Φρανσίσκο Ορτέγκα στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αργεντινή, ο 24χρονος αριστερός μπακ αναμένεται σήμερα, Παρασκευή (25/8) στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να «τελειώσει» τη μετακίνησή του στον Θρύλο!

Σύμφωνα με τα αργεντίνικα Μέσα, οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με την Βέλεζ Σάρσφιλντ στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ για το 90% του Ορτέγκα (το υπόλοιπο 10% θα καταβληθεί μέσω μπόνους επίτευξης στόχων). Μάλιστα, οι Αργεντινοί κάνουν λόγο και για ποσοστό μεταπώλησης 15% του 24χρονου αριστερού μπακ, που εξασφάλισε από τους Πειραιώτες η Βέλεζ.

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα πορευτεί, τη φετινή σεζόν, με δυάδα Ορτέγκα και Ομάρ Ρίτσαρντς στη θέση του αριστερού μπακ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης