Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο στόχαστρο του Θρύλου οι Μπογιέ και Μπρέϊθγουεϊτ! (videos)

Στο στόχαστρο του Θρύλου οι Μπογιέ και Μπρέϊθγουεϊτ! (videos)
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 - 12:08

Με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς με στοχευμένες κινήσεις, είναι λογικό να πληθαίνουν και τα σενάρια μεταγραφές. Συγκεκριμένα, στη λίστα του Ολυμπιακού για την θέση ενός ακόμα επιθετικού προστέθηκαν οι Λούκας Μπογέ της Έλτσε και ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ της Εσπανιόλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι «ερυθρόλευκοι», εξετάζουν σοβαρά τις περιπτώσεις των δύο άσων που αγωνίζονται στην Ισπανία.

Aπό την μία υπάρχει ο 27χρονο Αργεντινός (μία φορά διεθνής, με ιταλικό διαβατήριο) σέντερ φορ Λούκας Μπογέ της Έλτσε, ο οποίος αγωνίστηκε και στην ΑΕΚ για ένα μικρό διάστημα, ενώ τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει μπει στο «μάτι» των «μεγάλων» του ισπανικού πρωταθλήματος, όπως η Μπαρτσελόνα του Τσάβι και η Ατλέτικο Μαδρίτης του Σιμεόνε. Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Ρίβερ Πλέιτ, Νιούελς Ολντ Μπόις, Τορίνο, Θέλτα, ΑΕΚ, Ρέντινγκ και Έλτσε, έχοντας σκοράρει 37 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 20 ασίστ.

Από την άλλη, ο 32χρονος Δανός διεθνής (68 συμμετοχές-10 γκολ) πολυσύνθετο επιθετικό (φορ κι εξτρέμ) Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ της Εσπανιόλ. Δεν είναι τα μόνα ονόματα στην σχετική λίστα, αλλά έχουν ενδιαφέρουν. Τον δε πρώην άσο της Μπαρτσελόνα τον είχε παίκτη πέρυσι στην Εσπανιόλ ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Δείτε τους εν δράσει:

Διαβάστε επίσης