Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βόμβα» Σκάρπα στον Ολυμπιακό!

«Βόμβα» Σκάρπα στον Ολυμπιακό!
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 - 12:22

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Προ των πυλών του Ολυμπιακού δείχνει να βρίσκεται ο Γκουστάβο Σκάρπα και φαίνεται πως τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Με περίπου έξι μήνες καθυστέρηση, ο Βραζιλιάνος παικταράς δεν είχε το ρόλο που επιθυμούσε στη Νότιγχαμ και οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να τον αποκτήσουν. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με επιθετικές αρετές, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Επίσης, ο 29χρονος μέσος που διαθέτει ένα πολύ καλό αριστερό πόδι και μαζί με τον Φορτούνη και τους άλλους «ερυθρόλευκους», μπορούν να βοηθήσουν στο κομμάτι και της εκτέλεσης.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 1994 και αναδείχθηκε από τη Φλουμινένσε. Το 2018 μετακόμισε ως ελεύθερος στην Παλμέιρας, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2018, 2022) και δύο Κόπα Λιμπερταδόρες (2020, 2021). Μάλιστα, επελέγη δύο φορές στην καλύτερη ενδεκάδα του Λιμπερταδόρες (2019, 2022).

Τον Δεκέμβριο του 2022 ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τη Νότιγχαμ με συμβόλαιο ως το 2026. Στην αγγλική ομάδα είχε 10 συμμετοχές (6 στην Premier League, 3 στο Λιγκ Καπ και 1 στο Κύπελλο).

Με την εθνική Βραζιλίας έχει μία συμμετοχή, στις 25 Ιανουαρίου 2017, στο φιλικό με την Κολομβία (1-0) ως αλλαγή αντί του Λούκας Λίμα.

Σημειώνεται ότι ο Σκάρπα διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (ιταλικό) κι ως εκ τούτου δεν καταλαμβάνει θέση ξένου.

Για την ώρα, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το αν έρχεται ως δανεικός ή με κανονική μεταγραφή. Το σίγουρο όμως είναι ότι απομένουν λεπτομέρειες για το deal και ο παίκτης φτιάχνει βαλίτσες για την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης