Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το όμορφο μήνυμα του Γαβαλά για το Super Cup! (photos)

Το όμορφο μήνυμα του Γαβαλά για το Super Cup! (photos)
Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 20:05

Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη δίνουν ραντεβού στον Πειραιά και το «Γ. Καραϊσκάκης» για το UEFA Super Cup.

Μάλιστα, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ολυμπιακού, Νίκος Γαβαλάς έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενόψει του μεγάλου αγώνα γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Η προθέρμανση του τελικού του UEFA Super Cup ξεκίνησε με μία υπαίθρια έκθεση με τα τρόπαια που θα λειτουργεί στο Θησείο (Αποστόλου Παύλου 33-35) το Σαββατοκύριακο, από τις 10.00 έως τις 22.00. Από τη Δευτέρα θα υπάρχει στον ίδιο χώρο ένα γιγαντιαίο αντίγραφο του UEFA Super Cup. Και από την Τρίτη έως και τη βραδιά του τελικού, τα τρόπαια θα είναι τοποθετημένα μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

Στη δε Πλατεία Κοραή του Πειραιά, το διήμερο 15 και 16 Αυγούστου, ανοίγουν οι πύλες του fan festival. Οι ώρες λειτουργίας του είναι από τις 10 το πρωί έως το βράδι, με παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, διαμορφώνεται και γήπεδο 5x5, όπου ανάμεσα σε άλλα θα διεξαχθούν αγώνες αθλητών των Special Olympics, καθώς και αγώνες που διοργανώνει το UEFA Foundation σε συνεργασία με την Action Aid. Παρόντες θα είναι και Legends της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Euro 2004.

Όσοι δεν εξασφάλισαν εισιτήρια του τελικού, θα έχουν τη δυνατότητα να τον απολαύσουν από γιγαντοοθόνη που θα είναι τοποθετημένη στο χώρο του fan festival, από όπου θα προβάλλεται η μετάδοση του Mega.

Το ποδόσφαιρο, ακριβώς όπως πρέπει να είναι… Μία γιορτή».

Διαβάστε επίσης