Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι πρώτες αποφάσεις του Nτιέγκο Μαρτίνεθ

Οι πρώτες αποφάσεις του Nτιέγκο Μαρτίνεθ
Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 - 11:25

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Αυστρία, είχε τονίσει πώς το ρόστερ θα είναι διαφορετικό όταν η ομάδα θα αναχωρήσει για τα φιλικά σε Σκωτία και Αγγλία.

Λέγοντας χαρακτηριστικά πώς θα είναι λιγότεροι οι παίκτες που θα δουλέψει μαζί του. Συμπληρώνοντας, όμως, πώς αυτοί που θα το μάθαιναν πρώτοι θα ήταν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και κανείς άλλος.

O Iσπανός τεχνικός, λοιπόν, άνοιξε τα… χαρτιά τους. Ενημέρωσε τους Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, Ζούμερ Μπουτούτσι και Πέπε, ότι δεν υπολογίζονται.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός «κόπηκε» από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και αφού χαιρέτισε τους συμπαίκτες του στην Αυστρία, πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας. Το πιο ζεστό ενδιαφέρον υπάρχει από το Βέλγιο και την Κλαμπ Μπριζ.

Στην ίδια κατηγορία με τον Ζινκερνάγκελ βρίσκεται και ο Μπουτούτσι, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει τον 42χρονο τεχνικό και αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Όσον αφορά τώρα τον Πέπε, ο Πορτογάλος χαφ δεν βρέθηκε στου Ρέντη, μετά την επιστροφή από την Αυστρία, καθώς έχει εξασφαλίσει έξτρα μέρες άδειας με σκοπό να βρει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης