Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Φιλικό και επιστροφή στην Ελλάδα

Φιλικό και επιστροφή στην Ελλάδα
Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 - 23:59

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

To βασικό στάδιο της φετινής, καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει κρατήσει τις σημειώσεις του και βάσει αυτών που δούλεψε στο Μιλς θα πορευτεί τις επόμενες μέρες τόσο αγωνιστικά, όσο και μεταγραφικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν σκληρά από τις 6 Ιουλίου έως τις 19 Ιουλιου, και την Τετάρτη το απόγευμα (19/7), μετά το φιλικό με την Σαμπάχ, θα μπουν αρχικά στο πούλμαν τους για να πάνε οδικώς στο Μόναχο. Από εκεί, εν συνεχεία, θα «πετάξουν» για την Αθήνα όπου θα φτάσουν το βράδυ.

Πλέον, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει δώσει ρεπό την Πέμπτη και Παρασκευή στους παίκτες του, για να πάρουν μερικές… ανάσες. Το Σάββατο θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις και τη δουλειά. Θα μείνουν για μερικές ημέρες στο Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους και στις 25 Ιουλίου θα μεταβούν στην Σκωτία, όπου θα δώσουν φιλικό με την Ρέιντζερς (26/7, 21:45) και στη συνέχεια άλλο ένα φιλικό με τη Νόριτς (29/7, 16:00).

Είναι το διάστημα, όπου Ισπανός τεχνικός θα μοντάρει την ομάδα του, ώστε να είναι έτοιμη για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της που είναι προγραμματισμένη για τις 10 Αυγούστου και τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Διαβάστε επίσης