Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Συνεχίζει την πίεση για την εύρεση επιθετικού!

Συνεχίζει την πίεση για την εύρεση επιθετικού!
Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 - 23:11

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η κινητικότητα στον Ολυμπιακό σχετικά με την απόκτηση παικτών σε καίριες θέσεις του ρόστερ είναι έντονη τα τελευταία 24ωρα. Μετά τις δύο μεταγραφές των Ιμπόρα και Κίνι, ο Αντόνιο Κορδόν έπιασε ξανά δουλειά για να προσεγγίσει περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες. Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός «καίγεται» για παίκτες στο κέντρο της άμυνας, στα πλάγια της μεσαίας γραμμής, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης.

Εδώ και κάποιες μέρες έπαιξαν τα ονόματα των δύο επιθετικών που βρίσκονται ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα. Ο Ολυμπιακός για την επίθεση, επιμένει στις δύο περιπτώσεις που τον απασχολήσει πιο πολύ απ’ όλες. Αυτή του Ράφα Μιρ και αυτή του Μάρκος Αντρέ. Αμφότεροι αρέσουν σε Κορδόν και Μαρτίνεθ, που τους θέλει, αλλά αποδεικνύεται περίτρανα, πως μόνο εύκολη δεν είναι η απόκτησή τους.

Τόσο στη Σεβίλλη, όσο και στη Βαλένθια, γνωρίζουν για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, μέσω του Αντόνιο Κορδόν που χειρίζεται όλες τις περιπτώσεις. Τόσο ο Μιρ, όσο και ο Μάρκος Αντρέ, δεν δείχνουν αρνητικοί στο να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού. Έχουν, όμως και άλλες προτάσεις και είναι ξεκάθαρο πως δεν έχουν λόγο βιασύνης.

Ο Κόρδον, όπως είναι γνωστό και δουλεύει με τους δικούς του ρυθμούς δεν βιάζεται να προχωρήσει σε κινήσεις, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κάποιας μεταγραφικής έκπληξης. Στόχος του το χτίσιμο μίας ομάδας, ώστε να κουμπώσουν αμέσως τα "κομμάτια" που θα φτάσουν.

Διαβάστε επίσης