Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέσα και ο Φορτούνης, άπαντες στη διάθεση του Μαρτίνεθ!

Μέσα και ο Φορτούνης, άπαντες στη διάθεση του Μαρτίνεθ!
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 - 12:15

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αυστρία και συνεχίζει να δουλεύει σκληρά καθημερινά, έτσι ώστε να είναι έτοιμος τη νέα αγωνιστική περίοδο και να επιστρέψει ξανά εκεί που αξίζει, στην κορυφή!

Την Παρασκευή οι Πειραιώτες θα δώσουν το δεύτερο φιλικό τους παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους. Μετά τον αγώνα με τη Σλοβάτσκο (νίκη του Θρύλου με 2-1), οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Νόρτζελαντ. Πρόκειται για ένα πιο δυνατό τεστ, στο οποίο θα βγουν ακόμα περισσότερα συμπεράσματα.

Στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (13/7), συμμετείχε κανονικά και ο αρχηγός, Κώστας Φορτούνης, ο οποίος είχε ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης την Τετάρτη, όπως επίσης και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Θρύλου, Ιμπόρα και Κίνι, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Έτσι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και δούλεψε μαζί τους ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Δανίας. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αρχική ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Ισπανός κόουτς στο αυριανό ματς, καθώς ενδέχεται να είναι διαφορετική από αυτήν του πρώτου φιλικού.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης (13/7), οι Πειραιώτες, διασκέδασαν σε μια άσκηση με μεγάλες πλαστικές μπάλα οι παίκτες, χωρισμένοι σε δύο ομάδα, όπου λειτούργησε ως άσκηση για ζέσταμα στην προπόνηση. Μπορεί μερικά πράγματα / ασκήσεις να φαίνονται χαζά αλλά έχουν κι αυτά την αξία τους. Πέρα από την εκγύμναση του σώματος βοηθούν τους παίκτες να χαλαρώνουν και να βελτιώνουν τις σχέσεις τους.

Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» έπιασαν… μπάλα και πραγματοποίησαν κυκλικές ασκήσεις με στόχο τον έλεγχο της μπάλας και μετέπειτα έκαναν τις τελευταίες δοκιμές ενόψει του αυριανού φιλικού με τη Νόρτζελαντ (12:45 ώρα Ελλάδος)

Διαβάστε επίσης