Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Η νέα ομιλία του Μαρτίνεθ και το σπέσιαλ δίτερμα!

 Η νέα ομιλία του Μαρτίνεθ και το σπέσιαλ δίτερμα!
Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 - 19:40

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Την προετοιμασία του στο Μιλς της Αυστρίας συνεχίζει η αποστολή του Ολυμπιακού υπό την καθοδήγηση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και υπό το πρίσμα των Ιμπόρα και Κίνι.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν με απογευματινή προπόνηση τη Δευτέρα (10/7). Σε σχέση με το πρωί, οι Πειραιώτες δούλεψαν σε ασκήσεις με μπάλα που αφορούσαν την φυσική κατάσταση και πολλή μπάλα.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πριν την έναρξη της προπόνησης μάζεψε όλους του παίκτες στο κέντρο του γηπέδου για δεύτερη φορά, όσο βρίσκεται η ομάδα στην Αυστρία δημιουργώντας έναν κύκλο και πραγματοποίησε μία 10λεπτη ομιλία προκειμένου να τους εξηγήσει τι θέλει από εκείνους στη συνέχεια και ποια πράγματα πρέπει να βάλουν στον παιχνίδι τους.

Μετά το τέλος της ομιλίας, το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, μαζί με μπάλα, με καρφωμένα στο έδαφος ανδρείκελα και κοντάρια, προκειμένου να δουλέψουν την ισορροπία και τις μεταβιβάσεις. Κάτι που δίνει εξαιρετική βαρύτητα ο Μαρτίνεθ, μιας και όπως έχουμε δει στα μέχρι τώρα φιλικά του Ολυμπιακού, θέλει οι παίκτες του να πιέζουν αρκετά ψηλά προκειμένου να κλέβουν πιο εύκολα την μπάλα.

Στη συνέχεια ο γυμναστής της ομάδας, Βίκτορ Λαφουέντε Ναδάλες, χώρισε τους παίκτες σε δύο γκρουπ για ένα παιχνίδι υψηλή έντασης μέσα στην μεγάλη περιοχή με δύο τέρματα, που θύμιζε χαντμπολ και για να σκοράρει κάποια ομάδα, θα έπρεπε να ανταλλάξουν μίνιμουμ 5 πάσες με την μπάλα στον αέρα χωρίς να πέσει στο έδαφος και ο τρόπος σκοραρίσματος ήταν όλα τα μέρη του σώματος εκτός τα χέρια.

Από την μία πλευρά βρισκόντουσαν οι Μπλε: Τζολάκης, Μπαγκαλιάνης, Ραμόν, Καρβάλιο, Λιάτσος, Φορτούνης, Ελ Αραμπί, Μπα, Μασούρας. Από την άλλη, οι Κόκκινοι: Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Ροντινέι, Μπιέλ, Πέπε, Βρουσάι, Ντόη, Μπουτούτσι, Ρέτσος και μπαλαντέρ ο Παπαδούδης.

Όταν κάποια ομάδα σκόραρε, οι παίκτες θα έπρεπε να τρέξουν σε έναν συγκεκριμένο οριοθετημένο χώρο…

Με την επίτευξη του πρώτου γκολ, οι κανόνες άλλαξαν. Οι παίκτες έπρεπε να αλλάξουν πάνω από πέντε πάσες με τα πόδια, αλλά με μία επαφή και στη συνέχεια να σκοράρουν, το οποίο άρεσε στους παίκτες και πρόσφεραν θέαμα, γέλιο.

Για την ιστορία, οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που πήραν τη νίκη με 3-1, με τον Μάριο Βρουσάι να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Ελ Αραμπί ένα τέρμα, σε αυτό το άτυπο και εναλλακτικό δίτερμα.

Να σημειωθεί ότι, σε αυτούς (Χουάνγκ, Ανδρούτσος) που έκαναν ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (10/7), προστέθηκε και ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Διαβάστε επίσης