Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ειδικό πρόγραμμα o Xoυάνγκ

Ειδικό πρόγραμμα o Xoυάνγκ
Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023 - 17:52

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ANTΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται σε λίγη ώρα (18:00) με την τσεχική Σλοβάτσκο στο Σβατς, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά αυτά που δούλευε αυτό το διάστημα.

Πριν από λίγο, ο Ισπανός τεχνικός έκανε μάλιστα γνωστή την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι ερυθρόλευκοι και η οποία αποτελείται από τους: Τζολάκη, Ρέαμπτσιουκ, Ντόι, Μπα, Ροντινέι, Μπουχαλάκη, Καρβάλιο, Φορτούνη, Μπιελ, Βρουσάι και Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Ραμόν, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Λιάτσος, Μπουτούτσι, Ζινκερνάγκελ, Μπαγκαλιάνης, Πέπε, Μασούρας.

Ώστόσο, δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο αποψινό πρώτο φιλικό του Θρύλου, ο Ίνμπομ Χουάνγκ.

Ο Νοτιοκορεάτης άσος, ήταν η τελευταία άφιξη ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, μετά από την έξτρα άδεια που είχαν πάρει οι διεθνείς των «ερυθρολεύκων» και ακολούθησε ένα ειδικό πρόγραμμα λόγω της επιβάρυνσής του από την Εθνική Ν. Κορέας και του πολύωρου ταξιδιού επιστροφής από την πατρίδα του και ανεβάζει σιγά-σιγά ρυθμούς.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-Σλοβάτσκο 2-1 (Τελικό)

Ολυμπιακός-Σλοβάτσκο 2-1 (Τελικό)

Το πρώτο του φιλικό δίνει τη σημερινή ημέρα, Σάββατο (30/06) ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την τσέχικη Σλοβάτσκο. Live ενημέρωση από το gavros.gr