Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ώρα για σκληρή δουλειά!

Ώρα για σκληρή δουλειά!
Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2023 - 10:45

ΜΙΛΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: AΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τέρμα τα λόγια ήρθε ώρα για δουλειά. Για σκληρή δουλειά με στόχο την κορυφή. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στο Μιλς της Αυστρίας, όπου έφτασε οδικώς από το Μόναχο, και από σήμερα ξεκινούν οι προπονήσεις, όπου τις επόμενες μέρες θα γίνουν πιο εντατικές

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ περιμένει «αγριεμένος» και έτοιμος να «βγάλει» το... λάδι των παικτών του, μιας και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το βάρος θα πέσει στη φυσική κατάσταση και δευτερευόντως στην τακτική, με σκοπό να μην επαναληφθούν τα κακώς κείμενα της περσινής χρονιάς

Ο Ισπανός προπονητής «χάρισε» τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση στους παίκτες του και τους άφησε να χαλαρώσουν, μιας και το ταξίδι ήταν πολύωρο και κουραστικό. Η κούραση, όμως, θα υπάρχει και από την Πέμπτη, αλλά θα οφείλεται στη σκληρή δουλειά που θέλει να εφαρμόσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και το επιτελείο του.

Να θυμίσουμε πως την Πέμπτη, ο Θρύλος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση και θα είναι μία, στις 10 το πρωί, καθώς στο απόγευμα θα έχουν ρεπό (τοπικές ώρες, η Αυστρία είναι μία ώρα πίσω σε σχέση με την Ελλάδα).

Ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει στην Αυστρία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, δίνοντας τρία φιλικά.

Το πρώτο «τεστ» είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο (8/7,18:00) με την Σλοβάτσκο, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα φιλικά με την Νόρτζελαντ (14/7, 12:45) και Σαμπάx (19/7, 13:00).

Διαβάστε επίσης