Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ξέρει και έχει τον τρόπο ο Κορδόν!

Ξέρει και έχει τον τρόπο ο Κορδόν!
Τρίτη, 4 Ιουλίου 2023 - 10:10

Την Τετάρτη η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί για το Μιλς, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν στην Αυστρία ως τις 19 Ιουλίου, ενώ θα δώσουν και τρία φιλικά μέχρι στιγμής, με την Σλοβάτσκο, την Νόρτζελαντ και την Σαμπάχ. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του θα δουλεύουν για τη νέα σεζόν. Αλλά αρκετή δουλειά θα έχουν αυτές τις ημέρες και τα διοικητικά στελέχη του Θρύλου.

Το προσεχές διάστημα είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Οι επαφές, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις είναι συνεχείς, με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Η αγωνία στις τάξεις των οπαδών, είναι μεγάλη, λόγω της μη πραγματοποίησης των μεταγραφών. Εδώ, όμως, έχουμε με μία άλλη κατάσταση πλέον σε σχέση με αυτά που είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν.

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει πάρει πάνω του το θέμα των μεταγραφών. Γι’ αυτό άλλωστε επιλέχθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του, για να μπει η ομάδα σε μια κανονικότητα. Ο Κορδόν, δεν θα πάρει παίκτη γιατί ντε και καλά πρέπει να τον πάρει άμεσα, αλλά, πορεύεται με το δικό του πλάνο.

Το σκεπτικό του είναι ότι προσπαθεί για τις καλύτερες συμφωνίες τόσο για την ομάδα, ώστε να την ανεβάσει επίπεδο, όσο και για το κλαμπ, για το οικονομικό κομμάτι. Έχοντας κάνει σπουδαία πράγματα σε 17 χρόνια σπουδαίας δουλειάς στη Βιγιαρεάλ, το πρωτάθλημα της Μονακό στη Γαλλία, αλλά και τη μεγάλη επιτυχία του και στην Μπέτις και στη Γρανάδα με τον Μαρτίνεθ, έχει κερδίσει στην καριέρα του αυτό το σεβασμό και δίνει μία αισιοδοξία και μία ασφάλεια για τα αποτελέσματα που θα έχει κι εδώ.

Υπάρχει και η περσινή σεζόν άλλωστε, που δεν αποτέλεσε το καλό παράδειγμα. Όποτε, εκείνος ξέρει κάτι παραπάνω, ώστε να βάλει το λιθαράκι του και να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο που θα θαυμάζει η Ελλάδα και η Ευρώπη.

Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

Διαβάστε επίσης