Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν πάνε Αυστρία, οι Αλγκασίμ και Αγκιμπού...

Δεν πάνε Αυστρία, οι Αλγκασίμ και Αγκιμπού...
Σάββατο, 1 Ιουλίου 2023 - 14:50

Οι Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα είναι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, που στο πλάνο του Μαρτίνεθ θα βρισκόντουσαν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ωστόσο, οι δύο παίκτες θα απουσιάσουν και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία (5-19 Ιουλίου). Αμφότεροι βρίσκονται στην Εθνική Κ23 της Γουινέας για το Copa Africa αυτών των ηλικιών, στη διοργάνωση που πραγματοποιείται στο Μαρόκο.

Η εθνική ομάδα Κ23 της Γουινέας προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, μετά την ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Γκάνα, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους δύο επιθετικούς του Ολυμπιακού, τον Αγκιμπού Καμαρά και τον Αλγκασίμ Μπα.

Ο Αγκιμπού ήταν βασικός και είχε πολύ καλή απόδοση, ενώ ο Αλγκασίμ πέρασε ως αλλαγή στο 57΄ στον αγωνιστικό χώρο και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην ισοφάριση με τον Φοφανά (61΄).

Ο ημιτελικός της διοργάνωσης έχει προγραμματιστεί για τις 4 Ιουλίου, ενώ ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του Copa Africa θα διεξαχθούν στις 7 και 8 Ιουλίου αντίστοιχα.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα πάρουν μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Διότι, θα επιστρέψουν στη Γουινέα στις 10 Ιουλίου, θα πάρουν ένα δεκαήμερο άδεια για να ξεκουραστούν και στη συνέχεια θα ενταχθούν με το υπόλοιπο ρόστερ.

Διαβάστε επίσης

Mαντί, η επιστροφή!

Mαντί, η επιστροφή!

Ο Αφρικανός μέσος γύρισε στο Ρέντη και αξιολογείται από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ