Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Το πιο σημαντικό στη φανέλα είναι το σήμα στην καρδιά!

Το πιο σημαντικό στη φανέλα είναι το σήμα στην καρδιά!
Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 - 10:13

Με μία λαμπρή εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις εμφανίσεις του για τη σεζόν 2023/24! Άνθρωποι των «ερυθρόλευκων», αλλά και οπαδοί του Θρύλου έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση και είδαν από κοντά τις νέες φανέλες, οι οποίες και οι τρεις έχουν ξεχωριστή ομορφιά, η καθεμία.

Σύμφωνα με τις πρώτες αντιδράσεις του κόσμου, υπήρχαν αρκετά θετικά σχόλια, αλλά ωστόσο υπήρχαν και αρνητικά, με πολύ… γκρίνια. Όσο περνούν τα χρόνια οι αθλητικές εταιρείες το πάνε σε άλλο level αναφορικά με τα σχέδια και το είδαμε και χθες στο βράδυ στην λαμπρή εκδήλωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Άλλες φορές καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν, άλλες προκαλούν την οργή των οπαδών γιατί έχουν «πειράξει» πολύ τις κλασικές φανέλες και μερικές φορές αυτή η οργή έχει οδηγήσει ακόμα και σε απόσυρση σχεδίων.

Στον Ολυμπιακό αυτός ο... φόβος δεν υπάρχει γιατί πρώτος απ' όλους ο ιδιοκτήτης του είναι οπαδός της ομάδας και αντιλαμβάνεται βλέπει τις κόκκινες γραμμές που δεν μπορεί να ξεπεράσει ΚΑΜΙΑ εταιρεία και κανένας σχεδιαστής. Βεβαίως, πιο σημαντικό και από το εκάστοτε σχέδιο, είναι το σήμα που υπάρχει μπροστά. Ο δαφνοστεφανωμένος που έχει χαράξει ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Που «έφτιαξε» μέρες και έχει την δική ένδοξη ιστορία..

Δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ αυτό. Πάνω απ' όλα είναι το έμβλημα, το όνομα του συλλόγου και δεν είναι ούτε το σχέδιο ούτε το όνομα στην πλάτη.

Διαβάστε επίσης