Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι πρώτες εικόνες της νέας φανέλας του Ολυμπιακού! (video)

Οι πρώτες εικόνες της νέας φανέλας του Ολυμπιακού! (video)
Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 - 10:56

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» τον προγραμματισμό του, σε όλους τους τομείς, για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ώρα, λοιπόν, να παρουσιάσει ο Θρύλος τη νέα του εμφάνιση!

Ετοιμάζεται να παρουσιάσει και τη νέα φανέλα του, η οποία πλέον είναι πιο κοντά από ποτέ!

Συγκεκριμένα, σήμερα, Πέμπτη (29/6) βράδυ, στις 20:45, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα παρουσιάσει τις φανέλες της σεζόν 2023-24, σε εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Ωστόσο, πριν προβεί στην επίσημη παρουσίαση, μας φέρνει μια πρώτη εικόνα! Μας δίνει μια πρώτη γεύση, από τη νέα ερυθρόλευκη και ριγωτή, την οποία γεμάτη περηφάνεια θα φορέσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ φέτος!

Με λευκές και κόκκινες ρίγες στους ώμους και αρκετό κόκκινο στα μανίκια, όπως φαίνεται από τις πρώτες εικόνες, η φανέλα βγάζει μοντέρνο ύφος, τιμώντας την παράδοση του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου… Με Φορτούνη στο video, o Θρύλος μας δίνει μια πρώτη γεύση!

Διαβάστε επίσης

Σε πολλά ταμπλό...

Σε πολλά ταμπλό...

Ο Ολυμπιακός δουλεύει παράλληλα αρκετές περιπτώσεις, καθώς o Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει οι νέοι παίκτες να είναι παρόντες στην προετοιμασία.

Φοβούνται αντιδράσεις για τον Μάνταλο

Φοβούνται αντιδράσεις για τον Μάνταλο

«Θέματα διαιτησίας» είναι το υπ' αριθμόν 13 στην ΕΕ της Πέμπτης (29/6) για να παραμείνει από το... παράθυρο ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, τον οποίο ο Μαρινάκης κατονόμασε ως αρχιδιαιτητή.