Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε πολλά ταμπλό...

Σε πολλά ταμπλό...
Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2023 - 10:10

Την προσεχή Τετάρτη η αποστολή του Ολυμπιακού θα μεταβεί στο Μιλς της Αυστρίας για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μείνουν στην Αυστρία έως και τις 19 Ιουλίου. Διάστημα στο οποίο θα γίνει αρκετή δουλειά από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τους παίκτες του. Με τον Ισπανό τεχνικό να περιμένει και τα νέα πρόσωπα.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις και «χτυπάει» σε όλα τα μέτωπα, με τους Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν να δουλεύουν ακατάπαυστα για να επισημοποιήσουν τις πρώτες μεταγραφές.

Η ενίσχυση είναι δεδομένη και θα έρθει άμεσα. Οι άνθρωποι του Θρύλου δουλεύουν παράλληλα αρκετές περιπτώσεις. Μια από αυτές που ακούγεται έντονα στο λιμάνι είναι αυτή του Χόρχε Ντε Φρούτος, με τον Ολυμπιακό να φέρεται πως έχει ρίξει εκεί το βάρος του για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης.

Παράλληλα, όμως, υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη. Για κεντρικό αμυντικό, για επιθετικό, για αμυντικό μέσο, για τις θέσεις που θα έρθουν νέα πρόσωπα. Ο χρόνος δεν είναι πάντα σύμμαχος, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν ό,τι μπορούν για να κλείσουν αυτά τα ανοικτά «μέτωπα» και να έρθουν άμεσα οι παίκτες στον Πειραιά.

Διότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει ζητήσει να είναι οι παίκτες παρόντες στην προετοιμασία. Θέλει να έχει τα νέα πρόσωπα για να δουλέψει μαζί τους. Κι αυτό κοιτούν τα στελέχη της ομάδας, να «κλείσουν» αυτές τις υποθέσεις και να έχει ο Ισπανός τεχνικός τις μεταγραφές στη διάθεσή του, για να δουλέψει μαζί τους.

Διαβάστε επίσης

Φοβούνται αντιδράσεις για τον Μάνταλο

Φοβούνται αντιδράσεις για τον Μάνταλο

«Θέματα διαιτησίας» είναι το υπ' αριθμόν 13 στην ΕΕ της Πέμπτης (29/6) για να παραμείνει από το... παράθυρο ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, τον οποίο ο Μαρινάκης κατονόμασε ως αρχιδιαιτητή.