Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα γκέλα του Μπαλτάκου

Νέα γκέλα του Μπαλτάκου
Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 - 12:24

Ανακατεύεται με όλα και βάζει αυτογκόλ ο Τάκης Μπαλτάκος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, μετά τις ωμές παρεμβάσεις του στη διαιτησία, μπήκε και στα... χωράφια του Πογέτ. Γίνεται αντιληπτό πως η κατάσταση είναι για πολλά γέλια.

Ο Μπαλτάκος έσπευσε να δηλώσει ότι ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός δικαιώθηκε που δεν κάλεσε τον Φορτούνη στην Εθνική. Αφενός έβγαλε συμπεράσματα από δυο αγώνες, με την Ιρλανδία και τη Γαλλία, αφετέρου παραγνωρίζει ότι ο Πογέτ δεν έκλεισε την πόρτα στον Φορτούνη.

Όμως, ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν ασχολήθηκε μόνο με τις κλήσεις των διεθνών. Μπήκε και σε τεχνικά θέματα! «Στο ματς με τη Γαλλία, όταν αποβλήθηκε ο Μαυροπάνος, η ομάδα προσαρμόστηκε αμέσως γιατί είχε προετοιμαστεί για τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτό δείχνει πως υπάρχει ένας σχεδιασμός, γι' αυτό και πήγε καλά η ομάδα με 10 παίκτες. Αυτό δείχνει πως ο προπονητής κάνει καλή δουλειά», είπε ο Μπαλτάκος. Ηξερε ότι είχαν προετοιμαστεί ότι θα μείνουν με δέκα παίκτες! Πόσα θαυμαστικά πρέπει να βάλουμε;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΟ... ευλογεί τα φέσια!

Η ΕΠΟ... ευλογεί τα φέσια!

Μέχρι και χρήματα από το πρόγραμμα FIFA Forword θέλει να δώσει στις ΠΑΕ της Super League 2 για να πληρωθούν οι διαιτητές της κατηγορίας και έφερε το θέμα στη ΓΣ της Παρασκευής.