Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Κίτσος: «Βελτιώθηκα στην Κύπρο, έμαθα πολλά από Ιμπαγάσα, Πάντο» (video)

Κίτσος: «Βελτιώθηκα στην Κύπρο, έμαθα πολλά από Ιμπαγάσα, Πάντο» (video)
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 20:58

Μετά τον δανεισμό του στην Ομόνοια, ο Φώτης Κίτσος επέστρεψε πιο ώριμος στον Ολυμπιακό. Με τον νεαρό αριστερό μπακ να μιλάει στη «NOVA» για τη βελτίωση του στην κυπριακή ομάδα, για την παρουσία του στον Θρύλο, καθώς και για τους Ρέαμπτσιουκ και Τσιμίκα.

«Ήταν ένα βήμα που έπρεπε να κάνω, ώστε να έχω περισσότερες ευθύνες ως ποδοσφαιριστής, σε μια μεγάλη ομάδα, αφού στον Ολυμπιακό ήμουν κυρίως μέρος του ροτέισον και όχι βασικός. Οπότε, ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω έτσι και αλλιώς ως ποδοσφαιριστής, γιατί όσο περισσότερα παιχνίδια παίρνεις, τόσο μεγαλύτερες εμπειρίες αποκτάς! Περισσότερο βοηθήθηκα στο κομμάτι τις αμυντικής μου τακτικής και γενικά, στην προσέγγιση στο παιχνίδι το ίδιο, δηλαδή καταλαβαίνω τώρα πιο εύκολα τι πρέπει να κάνω μέσα σε κάποιες στιγμές στο γήπεδο, ανάλογα με τις συνθήκες και το τι γίνεται», δήλωσε, αρχικά, ο ταλαντούχος ακραίος αμυντικός των «ερυθρόλευκων» και πρόσθεσε: «Με βοήθησε πάρα πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς, γιατί ήταν ουσιαστικά ο πρώτος μου προπονητής. Από εκεί και πέρα, είχα μάθει πολλά και από τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Τάσο Πάντο στην ακαδημία».

Για τους Τσιμίκα και Ρέαμπτσιουκ, ο Έλληνας μπακ των Πειραιωτών σχολίασε: «Μπορείς να ακολουθήσεις τα βήματα του, βλέπεις έναν παίκτη που ξεκινήσατε από την ίδια ακαδημία και έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο (σ.σ. ο Τσιμίκας). Είναι σαν μηχανή (σ.σ. ο Ρέαμπτσιουκ), η αντοχή και ο δυναμισμός του είναι κάτι το τρομερό, όπως θυμάμαι και από πέρυσι, που ήμασταν μαζί».

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Έχουν... ξεφύγει Μάνταλος, Μπένετ

Έχουν... ξεφύγει Μάνταλος, Μπένετ

Ατόπημα του Μάνταλου που έδωσε το «παρών» στο «Ζηρίνειο», για να βραβεύσει τον τέταρτο Κατσικογιάννη. Ατόπημα η επιλογή του Τσαγκαράκη για το ματς Κηφισιά-Καλαμάτα 1-1.