Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Μια... ντουζίνα σκόρερ στον Ολυμπιακό Β'

Μια... ντουζίνα σκόρερ στον Ολυμπιακό Β'
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 - 20:29

Ο Ολυμπιακός Β’, υπό τις οδηγίες του Αριέλ Ιμπαγάσα, βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι Πειραιώτες μετρούν 10 διαδοχικά ματς αήττητοι, με οκτώ νίκες και δύο ισόπαλα αποτελέσματα!

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκουν λύση στο σκοράρισμα από διάφορες θέσεις και διαφορετικούς ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο. Είναι ενδεικτικό, πως και στο τελευταίο ματς με αντίπαλο την Παναχαϊκή και τα τέσσερα γκολ προήλθαν από τέσσερις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα, τους Μπα, Πινακά, Μαρίνο και Σαπουντζή. Ο τελευταίος, μάλιστα, πέτυχε και το πρώτο του φετινό γκολ και έγινε ο 12ος διαφορετικός σκόρερ του Θρύλου.

Αναλυτικότερα, τα υπόλοιπα γκολ προήλθαν από τους Μπα (9), Κωστή (5), Μαρίνο, Λιάτσο, Βλαχομήτρο (4), Πινακά (2), ενώ ένα τέρμα πλην του Σαπουντζή έχουν πανηγυρίσει και οι Χρυσόπουλος, Κεραμίδας, Νίκολιτς, Κατσουλίδης και Ιμπαγάσα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Έχουν... ξεφύγει Μάνταλος, Μπένετ

Έχουν... ξεφύγει Μάνταλος, Μπένετ

Ατόπημα του Μάνταλου που έδωσε το «παρών» στο «Ζηρίνειο», για να βραβεύσει τον τέταρτο Κατσικογιάννη. Ατόπημα η επιλογή του Τσαγκαράκη για το ματς Κηφισιά-Καλαμάτα 1-1.