Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Ο απολογισμός των Κύπριων για τον Κίτσο

Ο απολογισμός των Κύπριων για τον Κίτσο
Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023 - 14:41

Σε μία νέα ανακοίνωση προχώρησε η Ομόνοια ενημερώνοντας για την λύση της συνεργασίας της με τον Φώτη Κίτσο, ο δανεισμός του οποίου από τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε.

«Έχει ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Φώτη Κίτσου από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η προσφορά του Φώτη στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπήρξε σημαντική. Ο ποδοσφαιριστής κατέγραψε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είχε σημαντική συνεισφορά τόσο στην κατάκτηση του κυπέλλου, όσο και στην Ευρωπαϊκή μας παρουσία, από την οποία αποκόμισε σπουδαίες εμπειρίες σε παιχνίδια όπως αυτά με τη Real Sociedad και τη Manchester United. Ο Φώτης έγινε αμέσως ένα με το σύνολο και εργάστηκε με επαγγελματισμό και αφοσίωση. Ευχαριστούμε θερμά τον Φώτη για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας.

Τα κυπριακά ΜΜΕ έγραψαν για τον Φώτη Κίτσο πως: «Το «τριφύλλι» θα ήθελε να παραμείνει στις τάξεις του συνόλου ο Φώτης Κίτσος που έδωσε τα πάντα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, όπου η Ομόνοια πήρε το κύπελλο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Η διοίκηση φαίνεται πως έκανε πρόταση για παραμονή του ποδοσφαιριστή, άγνωστο με ποιο καθεστώς, η απάντηση λογικά θα αργήσει, διότι ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς».

Κατέληξε: «Στους «ερυθρόλευκους» ήταν και ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Με τον συγκεκριμένο επιθετικό δημιουργήθηκε σίριαλ αρκετών επεισοδίων που δεν κατέληξε σε Happy End. Οι πάντες ευελπιστούν ότι τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά σε αυτή την περίπτωση».

Διαβάστε επίσης