Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Η Σερβέτ στους υποψήφιους αντιπάλους του Θρύλου

Η Σερβέτ στους υποψήφιους αντιπάλους του Θρύλου
Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 - 21:42

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Ελβετίαςκαι ο Ολυμπιακός έμαθε έναν από τους πιθανούς αντιπάλους του στον Γ' προκριματικό του EuropaLeague.

Συγκεκριμένα, η Σερβέτ νίκησε με 1-0 τη Λουκέρνη, τερμάτισε στην 2η θέση του ελβετικού πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω της τη Λουγκάνο στο -1 και εξασφάλισε την παρουσία της στον Β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Σε περίπτωση που η ελβετική ομάδα αποκλειστεί, θα αγωνιστεί ως ανίσχυρη στον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League, στον οποίο θα παίξουν οι «ερυθρόλευκοι» ως ισχυροί. Η Σερβέτ θα αντιμετωπίσει στον Β' προκριματικό του Champions League τη δευτεραθλήτρια Βελγίου (Άντβερπ ή Ουνιόν ή Γκενκ) και τη δευτεραθλήτρια Ουκρανία (Ντνίπρο ή Ζόρια). Όποια ομάδα αποκλειστεί θα είναι μία από τι τρεις υποψήφιες του Θρύλου.

Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει απευθείας στα playoffs μόνο έαν η Ρόμα κατακτήσει το Europa League. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο τότε το πρώτο παιχνίδι θα το παίξει στις 24 Αυγούστου και τη ρεβάνς στις 31 του ίδιου μήνα.

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΟ στα... δίχτυα της UEFA

Η ΕΠΟ στα... δίχτυα της UEFA

Στη Νιόν ακούν «ελληνικό ποδόσφαιρο» και τρέχουν επειδή ισοδυναμεί με μεγάλο πρόβλημα, εννοούμε ότι η ομοσπονδία είναι πρόβλημα. Λογοδοτεί για τρία θέματα.