Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Λάιντνερ έχει «κερδίσει» τον κόσμο της Αούστρια!

Ο Λάιντνερ έχει «κερδίσει» τον κόσμο της Αούστρια!
Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 - 23:29

Θετική σεζόν στην Αούστρια Βιέννης από τον Ντόρον Λάιντνερ, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό, στο δεύτερο «μισό» της σεζόν. Ο 21χρονος αριστερός μπακ, παρά τον τραυματισμό του, μέτρησε 11 συμμετοχές, ένα γκολ και μια ασίστ, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στους Αυστριακούς. Έπαιξε, μάλιστα, βασικός στο 1-1 με αντίπαλο την Αούστρια Κλάγκενφουρτ.

Η Αούστρια θα ήθελε να τον διατηρήσει στο δυναμικό της και τη νέα σεζόν, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜE. H ιστοσελίδα «abseits.at», μάλιστα, θεωρεί πως με Ρέαμπτσιουκ και Ραμόν, δύσκολα θα έχει θέση στον Πειραιά.

Στο «Sport5», ο μάνατζερ του Λάιντνερ είπε: «Ο Λάιντνερ; Δεν θα επιστρέψει στο Ισραήλ τη νέα χρονιά. Πρόκειται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, αυτή τη στιγμή τον θέλει και για τη νέα σεζόν η Αούστρια Βιέννης, αλλά θα δούμε τι θα γίνει».

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Αούστρια, πάντως, στηρίζουν σε μεγάλο βαθμό τον Ισραηλινό μπακ και σχολιάζουν σε αναρτήσεις τους πως: «Θα ήταν μια τεράστια επιτυχία για εμάς αν τον κρατήσουμε στο ρόστερ. Πρόκειται πραγματικά για μια εξαιρετική λύση».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης