Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

«Ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για Φαριόλι, σύμφωνα με δημοσιεύματα!

«Ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για Φαριόλι, σύμφωνα με δημοσιεύματα!
Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 - 21:28

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή (14/5), για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Την ίδια ώρα, ωστόσο, οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» συνεχίζουν το... ψάξιμο και τις διαπραγματεύσεις τους για την πρόσληψη του καταλληλότερου προπονητή.

Η λίστα των υποψήφιων τεχνικών για τον πάγκο του Θρύλου συνεχώς μεγαλώνει. Με τους Πειραιώτες να κοιτάζουν πιο έντονα από ποτέ (και) την ιταλική αγορά προπονητών.

Το νέο όνομα που εξετάζεται από την ομάδα του Πειραιά είναι ο Φραντσέσκο Φαριόλι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού μίλησαν με τον νεαρό Ιταλό τα τελευταία 24ωρα.

Ο Φαριόλι είναι νέος προπονητής, μόλις 34 ετών και θεωρείται πολύ ανερχόμενος στην... πιάτσα. Ο 34χρονος Ιταλός κόουτς κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, μετά την αποχώρηση του από την Αλάνιασπορ, τον περασμένο Φεβρουάριο (ήταν στην τουρκική ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2021).

Να σημειωθεί, ότι πέραν του Θρύλου, ο Ιταλός προπονητής βρίσκεται στα «ραντάρ» αρκετών ομάδων, τόσο από την πατρίδα του, όσο και από την Αγγλία.

Όπως και να ‘χει, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να «κλείσουν» το συντομότερο το θέμα του προπονητή. Στη λίστα των Πειραιωτών παραμένουν, μεταξύ άλλων, οι Ρεμπρόφ, Κρέσπο, Πεϊσότο, Ρούντι Γκαρσία και αρκετοί ακόμα...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Στο ναδίρ οι Έλληνες ρέφερι

Στο ναδίρ οι Έλληνες ρέφερι

Φωτιάς, Βεργέτης, Γκορτσίλας χρειάστηκαν VAR για να πάρουν σωστές αποφάσεις σε πρόσφατους αγώνες των πλέι οφ και των πλέι άουτ.