Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Με την ίδια συγκέντρωση και σοβαρότητα και στην Τούμπα

Με την ίδια συγκέντρωση και σοβαρότητα και στην Τούμπα
Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 - 12:55

Στο τελευταίο ματς της σεζόν με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, για την τελευταία «στροφή» των πλέι-οφ της Stoiximan Super League, έχει στρέψει την προσοχή του ο Ολυμπιακός, έπειτα από τη νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι «αιωνίων» του «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη (10/5) και όσο περνούν οι ημέρες μέχρι το ματς της Κυριακής (14/5) θα ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο οι ρυθμοί ενόψει της «μάχης» με τους «ασπρόμαυρους». «Μάχη» διότι ο Θρύλος θέλει να «καπαρώσει» την τρίτη θέση και μαζί το εισιτήριο για τα προκριματικά το Europa League της επόμενης σεζόν. Βέβαια, μετά θα περιμένει την έκβαση του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας για το αν τελικά θα παίξει σε αυτή τη διοργάνωση.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός οφείλει να δείξει και πάλι την ίδια συγκέντρωση, προσήλωση, σοβαρότητα και... δίψα για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όπως ακριβώς έκανε στα δύο τελευταία ντέρμπι με ΑΕΚ (0-0) όπου θα μπορούσε να είχε κερδίσει αν δεν ακυρωνόταν το καθαρό γκολ του Μπακαμπού και Παναθηναϊκό (1-0) όπου στέρησε το πρωτάθλημα από τον «αιώνιο» αντίπαλό του.

Ο Θρύλος πρέπει να παίξει και πάλι για τη δόξα, την τιμή του, τον κόσμο του και φυσικά την ιστορία του. Να κάνει τη δουλειά του και να κλείσει με θετικό πρόσημο τη φετινή σεζόν, για να προχωρήσει στην επόμενη και να διορθώσει τα οποία λάθη έγιναν, με στόχο την άμεση επιστροφή στην κορυφή και στους τίτλους.

Διαβάστε επίσης