Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Ξένος αρχιδιαιτητής που δεν μπορεί να βρει ξένους διαιτητές!

Ξένος αρχιδιαιτητής που δεν μπορεί να βρει ξένους διαιτητές!
Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 - 13:02
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το... τερμάτισαν, μέχρι να το ξανακάνουν, καθώς η ΕΠΟ και ο Μπαλτάκος δεν έχουν όριο. Η ομοσπονδία, και όχι η ΚΕΔ (ενώ κατά τα άλλα ο Μπαλτάκος δηλώνει ότι δεν ασχολείται με τη διαιτησία), εξέδωσε ανακοίνωση για να δικαιολογήσει, γιατί δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ Αρης-ΑΕΚ και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

Γελάνε και τα τσιμέντα, καθώς από τη μια λένε ότι ο Μπριχ «έχει αποσυρθεί» αλλά τον έβαλαν Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, από την άλλη ότι ο ορισμένος για τον αγώνα Αρη-ΑΕΚ διαιτητής ακύρωσε την έλευσή του και παράλληλα δεν μπόρεσαν να βγάλουν βίζα σε διαιτητή που βρήκαν από άλλη Ηπειρο, ενώ είναι γνωστό το σχέδιό τους να ορίζουν Ελληνες ρέφερι. Τόσο για το διαιτητή που ακύρωσε όσο και για τον διαιτητή από άλλη συνομοσπονδία δεν έδωσαν τα ονόματα, άρα μπορεί να πρόκειται για επιχειρήματα που παραπέμπουν σε... φούσκες. Πάντως, η ΕΠΟ ομολογεί ανικανότητα να βρει ξένους διαιτητές, αν και έχουν ξένο αρχιδιαιτητή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης