Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Βγάλε αντίδραση, δείξε χαρακτήρα!

Βγάλε αντίδραση, δείξε χαρακτήρα!
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 - 10:59

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έμεινε μακριά από τον τίτλο, μετά την ήττα-κλοπή από την ΑΕΚ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η χρονιά τελείωσε… Αυτό δεν σημαίνει ότι τα παιχνίδια τα οποία υπάρχουν μπροστά είναι… διαδικαστικά. Κάθε άλλο! Πρέπει να τα κερδίσει ΟΛΑ! Δεν κατεβάζει ρυθμό ο Ολυμπιακός. Για νίκη στο «Βικελίδης» και μόνο! Σέντρα στις 19:00.

Στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου η ομάδα την οποία οι προπαγανδιστές βαφτίζουν «φίλο» του Ολυμπιακού, του έχει κάνει αρκετές ζημιές, κόβοντάς του βαθμούς και κρατώντας τον μακριά από τον στόχο του, πρέπει ο Ολυμπιακός να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Όχι απλώς να παίξει για τη νίκη. Αλλά να τα δώσει ΟΛΑ! Υπάρχει ακόμη διακύβευμα, υπάρχει ακόμη στόχος και αυτός έχει να κάνει με την εξασφάλιση ενός καλού εισιτηρίου για την Ευρώπη. Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει δυνατά και να δείξει ψυχή και χαρακτήρα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ακόμη και έτσι, καλείται να βγάλει αντίδραση και να παλέψει για να φύγει από το «Βικελίδης» νικητής. Θυμίζουμε διαιτητής ο Ολλανδός Μακέλι και πάμε να θυμηθούμε επίσης την αποστολή: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Ραντεβού στις 19:00!

Διαβάστε επίσης