Ο Θρύλος δεν πρόκειται να τα παρατήσει...

Ο Ολυμπιακός δεν έχει μάθει να τα παρατάει. Δεν έχει μάθει να παραδίνεται. Ο Θρύλος παλεύει πάντα μέχρι τέλους! Κόντρα σε όλους και σε όλα. Μπορεί να κυκλοφορούν σενάρια για προπονητές, ωστόσο η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα. Όσο ο Ολυμπιακός είναι «ζωντανός» για το 48ο πρωτάθλημα, τόσο θα το διεκδικεί.
Οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για την μεγάλη ανατροπή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Θρύλος βρίσκεται με την... πλάτη στον τοίχο, ωστόσο μαθηματικά είναι στο «κόλπο» ακόμα! Και τις επόμενες αγωνιστικές θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Η επόμενη, μάλιστα, είναι καθοριστική.
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», την ώρα που ο Παναθηναϊκός θα αγωνίζεται στην Τούμπα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο νίκη! Και σε περίπτωση ήττας των «πράσινων», ο Ολυμπιακός θα... επιστρέψει στο -3. Τα ματς είναι αρκετά ακόμα. Και κομβικά. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Και στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών αυτό το ξέρουν πολύ καλά.
Ομάδα και κόσμος δεν σταματούν να πιστεύουν στο 48ο και τέταρτο σερί πρωτάθλημα. Με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να το αποδεικνύουν αυτό περίτρανα. Και αυτό, διότι ο Ναός αναμένεται κατάμεστος, την Κυριακή (23/4, 21:00). Η πίστη των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων είναι μεγάλη. Για αυτό και η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ζοσέ Ανιγκό πρέπει να είναι ανάλογη στους έξι «τελικούς» που απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.
Στις έξι τελευταίες «στροφές» τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ο Θρύλος πρέπει, όμως, πρέπει να... τρώει σίδερα. Την ποιότητα την διαθέτει.
Οι Πειραιώτες, λοιπόν, έχουν μπροστά τους ένα νέο κίνητρο. Και ο Ανιγκό που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο, καλείται να παρουσιάσει το σχήμα που θα πάρει το τρίποντο και θα μειώσει εκ νέου τη διαφορά. Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι συγκεκριμένο και δεν είναι άλλο από αυτού του Κανός, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης για να επιστρέψει. «Ερωτηματικό» και όσον αφορά στους Εμβιλά και Μπα.