Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι Τούρκοι για Μπουτούτσι και... Ολυμπιακό

Οι Τούρκοι για Μπουτούτσι και... Ολυμπιακό
Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 - 11:04

Όπως φαίνεται, ο Ζούμερ Μπουτούτσι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στον Ολυμπιακό. Και στα τουρκικά Μέσα ασχολούνται συνεχώς με την περίπτωση του Κοσοβάρου εξτρέμ. Η ιστοσελίδα «anadoludabugun» αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το όνομα του «ερυθρόλευκου» άσου.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Η Κόνιασπορ είχε καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Ζούμερ Μπουτούτσι, του οποίου το συμβόλαιο θα ολοκληρωνόταν στο φινάλε της σεζόν και περίμενε την υπογραφή του. Ωστόσο, ο Μπουτούτσι εγκατέλειψε την αρχική του απόφαση, να παραμείνει στην ομάδα, αφού έλαβε μια πολύ καλή πρόταση από τον Ολυμπιακό και αποχώρησε με δική του πρωτοβουλία. Είπε μάλιστα στη διοίκηση: «Αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής μου». Πάντως, ο Κοσοβάρος εξτρέμ, ο οποίος είχε πετύχει 15 γκολ και είχε μοιράσει ισάριθμες ασίστ με την Κόνιασπορ σε δύο χρόνια, δεν έχει ακόμα τραβήξει τα βλέμματα πάνω του στο νέο του σύλλογο».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης