Ντουντούκα
Βάζουν... Φωτιά στο πρωτάθλημα με σκάνδαλα!

Οι έξι «στροφές» του Θρύλου ως το φινάλε

Οι έξι «στροφές» του Θρύλου ως το φινάλε
Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 - 15:12

«Πάντα υπάρχουν οι πιθανότητες, αφού δεν έχει τελειώσει κάτι. Η δύναμη ενός μεγάλου συλλόγου φαίνεται όταν μετά από ένα κακό παιχνίδι προσπαθεί να επανέλθει και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει όλες τις δυνάμεις μέχρι του τέλος. Θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε. Έτσι θα δείξουμε αν είμαστε μεγάλη ομάδα, να συνεχίσουμε να το πιστεύουμε», δήλωσε ο Ζοσέ Ανιγκό, μετά την ήττα (2-0) του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Θρύλος, μπορεί να είχε άσχημο βράδυ στην έδρα των «πράσινων», όμως μαθηματικά, τίποτα δεν έχει τελειώσει, όσον αφορά στο πρωτάθλημα. Μένουν έξι «στροφές» για την ολοκλήρωση της Stoiximan Super League και ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει το «έξι στα έξι». Δύσκολο, όχι όμως ακατόρθωτο για τον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός καλείται να αλλάξει άμεσα την εικόνα του. Από το ματς Κυπέλλου τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4) με την ΑΕΚ, οφείλει να παρουσιάσει άλλο πρόσωπο, να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του και να συνεχίσει δυνατά στη «μάχη» του πρωταθλήματος ως το φινάλε.

Σίγουρα, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν έδαφος μετά το άσχημο αποτέλεσμα στη Λεωφόρο, αφού βρίσκονται στο -6 από ΠΑΟ και ΑΕΚ. Ωστόσο, η επόμενη αγωνιστική των πλέι οφ είναι καθοριστική για το πρωτάθλημα. Και όλα μπορεί να αλλάξουν. Και αυτό, διότι ο Ολυμπιακός παίζει με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Κάτι που σημαίνει, ότι αν οι Πειραιώτες κερδίσουν τους «κιτρινόμαυρους» και οι «πράσινοι» χάσουν από τον ΠΑΟΚ, τα δεδομένα αλλάζουν.

Ο Ολυμπιακός έχει ξανακερδίσει την ΑΕΚ, αφού είχε περάσει με το «διπλό» από την «Οπαπαρίνα». Μπορεί να κερδίσει τους «κιτρινόμαυρους» στον Ναό και να διατηρήσει τις ελπίδες του, σε συνδυασμό με ήττα των «πράσινων» στην Τούμπα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Ολυμπιακός έχει αντίπαλο μόνο τον κακό του εαυτό. Και αυτό φάνηκε και στη Λεωφόρο.

Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε των πλέι οφ:

5η αγωνιστική (Κυριακή 23/4)

Βόλος-Άρης

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

6η αγωνιστική (Τετάρτη 26/4)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Άρης-Ολυμπιακός

Βόλος-Παναθηναϊκός

7η αγωνιστική (Κυριακή 30/4)

Ολυμπιακός-Βόλος

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

ΠΑΟΚ-Άρης

8η αγωνιστική (Τετάρτη 3/5)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Άρης-Βόλος

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

9η αγωνιστική (Κυριακή 7/5)

Άρης-ΑΕΚ

Βόλος-ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

10η αγωνιστική (Κυριακή 14/5)

ΑΕΚ-Βόλος

Παναθηναϊκός-Άρης

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης